Силтек Инженеринг, като част от българска холдинговата структура, повече от 20 години се развива успешно в областта на сградния електро инженеринг. От старта си през 2001 година до момента, екипът от специалисти на Силтек е придобил безценен опит в изграждането на цялата гама от електро, секюрити, информационни и системи за сграден мениджмънт, както и в цялостното управление на проекти.

През годините сме се стремили да осигурим високо качество на нашия продукт, като спазим изискванията и желанията на нашите клиенти и партньори.
Наред с развитието на фирмата полагаме и усилия за развиване на нашите екипи от проектанти, ръководители проекти, специалистите проектни предложения и сервизни ръководители по отделните системни направления.

Днес Силтек Инженеринг е сред водещите компании в България и със сериозна заявка за навлизане в инженерни електро проекти извън пределите на страната.
Нашата основна гордост е екипа от висококфалифицирани специалисти и мениджъри с опит в управлението на големи електро и електромеханични проекти.

Нашата мисия

Мисията ни е да направим сградите по-умни, по-сигурни и по-комфортни, като клиентите ни могат да разчитат на висококачествена инженерингова услуга, с оптимизирани технически решения, при оптимизирани разходи